Op donderdag 16 juni organiseert Dutch Health Hub samen met BeBright de tweede Health CatchUP in Jaarbeurs Utrecht. Dit keer met het thema: ‘Bij innovatie staat de eindgebruiker centraal’. Wil jij je ook laten inspireren hoe je de eindgebruiker centraal zet? Meld je dan snel aan!

In een reeks van vier Health CatchUP’s krijgen opkomende én bestaande partijen de mogelijkheid om innovatieve concepten te demonstreren en kennis met elkaar te delen. Met als doel: het innovatievermogen van de zorg te vergroten. De tweede Health CatchUP vindt plaats op donderdag 16 juni 2022 in Jaarbeurs Utrecht en duurt van 16.00-20.00 uur.

Bij innovatie staat de eindgebruiker centraal

Een valkuil bij zorginnovatie is dat we de nadruk leggen op de technologie zelf, terwijl een innovatie ook moet aansluiten op de behoeften van de eindgebruiker. Maar hoe zet je de eindgebruiker centraal?

Dit wordt behandeld aan de hand van drie hoofdvragen:

Een key-note spreker vanuit Philips helpt antwoord te vinden op deze vragen. Vervolgens worden twee praktijk casussen besproken met Xenia Kuiper, programmamanager sociale robotica van Philadelphia Zorg en Bart Geerts, Anesthesioloog, CEO and Founder AmsterdamUMC en Healthplus.ai. Tot slot worden in diverse workshoprondes praktijkcasussen van deelnemers behandeld.

Ben jij er ook bij?

Kijk voor meer informatie over het programma op de website van Dutch Health Hub en meld je aan! Deelname aan de Health CatchUP kost 150 euro.