Ben jij ge├»nteresseerd in slimme zorginnovaties, de nieuwste ontwikkelingen, zorgtechnologie├źn en duurzame samenwerkingen? Kom dan naar de ICT&health Congres op maandag 30 januari voor een dag vol interactie met diverse deskundigen. Bezoek onze stand waar wij namens ZonMw samen met onder andere het programma Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) de hele dag te vinden zijn. Of bezoek onze sessie waarin we delen hoe je e-health een duurzame plek kunt geven in de zorg.

E-health en digitale zorg een duurzame plek geven in de zorg: hoe pak je dat aan? Tijdens deze sessie gaan we daarover in gesprek. Experts vanuit het bedrijfsleven, de zorg en de verzekeringswereld delen in een rondetafelgesprek hun visie op dit vraagstuk. Alle stappen in het proces komen aan bod: van het ontwikkelen van digitale oplossingen tot de implementatie en borging ervan in de praktijk.

Sprekers tijdens de sessie

Verwacht inspirerende verhalen van onder andere: strategisch innovatieadviseur Suzanne Verheijden, arts-microbioloog Bas Mourik, projectleider zorginnovatie Paul Haarman, medeoprichter van Hospital Hero Charlotte Poot, en onderzoeker en digitale zorg specialist Henk Herman Nap.

Geïnteresseerd?

De ICT&health openingsmanifestatie vindt plaats op maandag 30 januari 2023 in het Circustheater in Scheveningen, Den Haag. Het evenement zelf duurt van 9.00-19.00 uur, de sessie is van 14.10-14.50 uur. Kom je ons bezoeken? Naast de sessie zijn de experts van Zorg voor innoveren de hele dag aanwezig bij de stand van ZonMw. Kom kennismaken, stel je prangende implementatievraag en ontvang advies op maat. Aanmelden voor het evenement kan hier.