Hoe kunnen we langer thuis wonen met technische en sociale innovatie? Op het SmartCare congres komt de ontwikkeling en implementatie van technologie aan bod, net als de ervaringen van professionals en cliĆ«nten. Heb je vragen over implementatie, opschaling en andere onderwerpen rondom zorginnovatie? Bezoek onze stand waar onze adviseurs voor je klaarstaan. Daarnaast verzorgen wij namens ZonMw samen met programmaā€™s Active and Assisted Living (AAL2) en Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) twee sessies over digitale dagbesteding.

Tijdens de sessies vertellen Anna Riemersma (Cordaan) en Gerlinde Venema (Interakt Contour) over de kansen en uitdagingen van digitale dagbesteding. Vanuit hun ervaring delen zij praktijkvoorbeelden, praktische richtlijnen en mogelijke knelpunten met andere organisaties. Hiermee willen zij anderen inspireren om aan de slag te gaan met zinvolle digitale dagbesteding. De moderator van de sessie is Rik Wisselink van ZonMw.

Voor wie?

Met het SmartCare congres worden gemeenten, woningcorporaties, zorgorganisaties en andere partners bij elkaar gebracht om over deze opgave - ouderen langer thuis - tot een gezamenlijke aanpak te komen.

Waar en wanneer?

Het SmartCare congres vindt plaats op donderdag 23 november in het Achmea Congrescentrum in Zeist. Het evenementĀ duurt van 9.00-17.00 uur.Ā 

Onze experts staan de hele dag voor je klaar bij de Zorg voor innoveren stand. Stel al je vragen met betrekking tot implementatie, opschaling, wet- en regelgeving en nog veel meer.

Op de website van SmartCare vind je het hele programma.

Waar meld ik mij aan?

Aanmelden kan via de website van SmartCare. We hopen je te zien bij de stand en onze sessies.