Wil jij stappen zetten met e-health binnen jouw zorgorganisatie? Goed nieuws: de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is heropend. Eind 2021 sloot de regeling, maar gezien het grote succes ervan heeft het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opnieuw geld vrijgemaakt. Dit betekent dat je een aanvraag kunt indienen tot en met 31 december 2022.

Het doel van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is het realiseren van meer gebruikers, structurele inbedding en duurzame bekostiging van bestaande e-health toepassingen die ondersteuning of zorg thuis faciliteren. Dit biedt ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of een beperking de mogelijkheid om langer zelfstandig thuis te blijven wonen met een goede kwaliteit van leven. De SET-subsidie dient als stimulans om mooie stappen te zetten met e-health in jouw zorgorganisatie. 

Gratis advies op spreekuur SET

Heb je vragen over jouw SET-subsidieaanvraag? Of wil je even sparren? Meld je aan voor het spreekuur, waarin je gratis advies krijgt van de adviseurs van ZonMw en RVO. Meer informatie over data en tijden vind je hier.

Quickscan

Twijfel je nog over jouw projectidee? Doe dan de quickscan en leg vrijblijvend je projectidee of plan voor aan RVO. Zij toetsen of jouw plan aansluit bij de doelstellingen van de regeling. Vervolgens neemt één van de adviseurs contact met je op en krijg je een advies over de verdere ontwikkeling van jouw plan. Zo ontdek je snel of het zinvol is om jouw plan verder uit te werken tot een aanvraag.

Meer weten?

Bekijk hier het overzicht met alle eigenschappen en voorwaarden van Stimuleringsregeling E-health Thuis en dien je aanvraag in!