Het maximale aantal te honoreren aanvragen is bereikt in de eerste ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis van Zorg voor innoveren. De regeling werd op 28 februari 2023 geopend en verlengd op 3 april 2023, omdat er nog voldoende budget was. Vandaag, op maandag 17 april 2023 om 10.00 uur is het subsidieplafond bereikt. Het is daarom niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen.

Aanvraag ingediend, maar nog geen bericht?

ZonMw is momenteel druk bezig met het beoordelen van de ontvangen aanvragen. Uiterlijk 31 mei ontvang je een bericht over je subsidieaanvraag. 

Hoe kan Zorg voor innoveren jou helpen?

Naast de subsidie Implementatie- en opschalingscoaching biedt Zorg voor innoveren nog meer ondersteuningsmogelijkheden. Wij zijn het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid voor zorginnovatoren. Op onze website vind je een kennisbank met informatie over het innovatieproces en een loket waar je direct je vraag over je zorginnovatie aan ons kan stellen. Samen met de vijf overheidspartijen achter Zorg voor  innoveren proberen wij jouw vraag te beantwoorden, en als wij het zelf niet kunnen gaan we op zoek naar iemand die dat wel kan. Op deze manier kom je altijd een stapje verder.

Volg ons op LinkedIn en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de najaarsronde.