De deadline van Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis is verschoven van dinsdag 7 mei 14.00 uur naar dinsdag 21 mei 14.00 uur. In deze derde ronde is nog budget beschikbaar. Deze subsidieregeling richt zich op zorginnovaties die het voor ouderen mogelijk maken langer zelfstandig thuis te wonen. Kan deze regeling jouw organisatie verder helpen bij implementatie- of opschalingsvraagstukken? We nodigen je uit om een aanvraag in te dienen!

Wacht echter niet te lang met het indienen van je aanvraag. De oproep sluit wanneer het volledige budget is aangevraagd. We werken volgens het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt.' Benieuwd hoeveel budget nog beschikbaar is? We houden een budgetmeter bij. Deze vind je op de homepagina van Zorg voor innoveren onder 'nieuws'.

Waar vind ik meer informatie?

Alle informatie met betrekking tot de subsidieoproep, doelgroep, uitdagingen waarbij een coach kan helpen en waar je terecht kunt voor vragen vind je in dit nieuwsbericht.

Waar kan ik mijn aanvraag indienen?

Tot en met dinsdag 21 mei 14.00 uur is het mogelijk om je aanvraag in te dienen via onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de website van ZonMw. Alle voorwaarden voor indiening zijn terug te vinden in de subsidieoproep.