Goed nieuws: de deadline van Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis is verschoven van maandag 3 april 14.00 uur naar dinsdag 18 april 14.00 uur. In deze ronde is nog voldoende budget beschikbaar. We moedigen zorgorganisaties aansluitend op het programma WOZO aan een aanvraag in te dienen.Let op: deze ronde is voortijdig gesloten. Het maximale aantal te honoreren aanvragen is bereikt.

Wacht echter niet te lang met het indienen van je aanvraag. De oproep sluit wanneer het volledige budget is aangevraagd. We werken volgens het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt.' Benieuwd hoeveel budget nog beschikbaar is? We houden een budgetmeter bij. Deze vind je op de homepagina van Zorg voor innoveren onder 'uitgelicht'.

Waar vind ik meer informatie?

Alle informatie met betrekking tot de subsidieoproep, doelgroep, uitdagingen waarbij een coach kan helpen en waar je terecht kunt voor vragen vind je in dit nieuwsbericht.

Waar kan ik mijn aanvraag voor de Implementatie- en opschalingscoaching indienen?

Tot en met dinsdag 18 april 14.00 uur is het mogelijk om je aanvraag in te dienen via onderstaande knop. Je wordt dan doorverwezen naar de website van ZonMw. Alle voorwaarden voor indiening zijn terug te vinden in de subsidieoproep.

Let op: deze ronde is voortijdig gesloten. Het maximale aantal te honoreren aanvragen is bereikt.