Goed nieuws: de deadline van Implementatie- en opschalingscoaching ronde 8 is verschoven van maandag 19 september naar maandag 26 september. In deze ronde is nog budget beschikbaar. We moedigen in het bijzonder zorgorganisaties in de verpleegzorg aansluitend op het programma WOZO aan een aanvraag in te dienen.

Wacht echter niet te lang met het indienen van je aanvraag. De oproep sluit wanneer het volledige budget is aangevraagd. We werken volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Benieuwd hoeveel budget nog beschikbaar is? We houden een budgetmeter bij. Deze vind je op onze homepagina en op de website van ZonMw.

Waar vind ik meer informatie?

Alle informatie met betrekking de subsidieoproep, de doelgroep, uitdagingen waarbij een coach kan helpen en waar je terecht kunt voor vragen vind je in dit nieuwsbericht.

Waar kan ik mijn aanvraag voor de implementatie- en opschalingscoach indienen?

Tot en met maandag 26 september 2022 14.00 uur is het mogelijk om je aanvraag in te dienen via onderstaande knop. Je wordt dan verwezen naar de website van ZonMw. Alle voorwaarden voor indiening zijn terug te vinden in de subsidieoproep.

Deze ronde is gesloten. Indienen is niet meer mogelijk.