Op maandag 22 augustus is alweer de achtste ronde van onze succesvolle subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching geopend. En we hebben goed nieuws: het maximale budget dat beschikbaar is voor deze ronde wordt opgehoogd met €500.000. Dat betekent dat er in totaal €1.250.000 beschikbaar is!

We moedigen verpleegzorgorganisaties aansluitend op het programma WOZO (Wonen, Ondersteuning en Zorg voor Ouderen) aan om een aanvraag in te dienen. Ook voor andere aanvragers die niet onder dit programma vallen is het mogelijk om een aanvraag in te dienen. Lees altijd de voorwaarden in de subsidieoproep goed door.

Waar kan ik meer informatie vinden?

Alle informatie met betrekking tot wijzigingen in de subsidieoproep, de doelgroep, uitdagingen waarbij een coach kan helpen en waar je terecht kunt voor vragen vind je in dit nieuwsbericht.

Waar kan ik mijn aanvraag voor de implementatie- en opschalingscoach indienen?

Tot en met maandag 26 september 14.00 is het mogelijk om je aanvraag in te dienen via onderstaande knop. Je wordt dan verwezen naar de website van ZonMw. Aanvragen worden behandeld op volgorde van de datum van indienen volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Mocht het budget voor de uiterste deadline bereikt zijn, dan sluit de oproep voortijdig. Alle voorwaarden voor indiening zijn terug te vinden in de subsidieoproep.

Deze ronde is gesloten. Indienen is niet meer mogelijk.