Op dinsdag 21 december opent de zesde ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching. Deze subsidieregeling, waarvan in 2020 en 2021 meerdere rondes zijn geweest, bleek een groot succes. Vaak waren er meer subsidieaanvragen dan beschikbaar budget. Voor de mensen die daardoor net de boot hebben gemist hebben we goed nieuws. Er komt nog een zesde ronde Implementatie- en opschalingscoaching!

Het doel van de regeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Door samen te werken met een implementatie- of opschalingscoach kunnen zorgorganisaties en ontwikkelaars van een zorginnovatie (in samenwerking met een zorgorganisatie) een stap zetten in het implementatie- of opschalingsproces. Ben je benieuwd hoe je van digitale zorg een duurzame oplossing in plaats van een noodoplossing maakt? Of heb je een andere implementatie- of opschalingsgerichte vraag? Een coach kan je hierbij helpen.

Wat is er veranderd ten opzichte van vorige rondes?

Wat kan ik verwachten van de implementatie- en opschalingscoaching?

Voor wie is de implementatie- en opschalingscoaching bedoeld?

Waar kan ik de implementatie- en opschalingscoach voor inzetten?

Er zijn specifieke uitdagingen waarbij een implementatie- en opschalingscoach kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

Hoe bereid ik mijn aanvraag goed voor?

Om je aanvraag goed voor te bereiden geven we je alvast enkele tips:

Wanneer kan ik indienen?

De regeling is nog niet geopend voor aanvragen. Indienen kan vanaf 21 december. Aanvragen worden behandeld op volgorde van de datum van indienen volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ . Het exacte tijdstip van de opening van de regeling wordt later bekendgemaakt. Houd hiervoor onze website in de gaten. Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en ons volgen op LinkedIn. Alle overige voorwaarden worden bekendgemaakt in de subsidieoproep die op 21 december online komt te staan. Indienen is mogelijk tot 15 februari 2022 14.00 uur, tenzij het voucherplafond eerder wordt bereikt.