Werk je aan een vernieuwend idee voor de langdurige zorg? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan de pitch-competitie van ActiZ, VGN en WDTM. Hiermee willen zij startups stimuleren om de zorgvernieuwing in de langdurige zorg te helpen versnellen door innovatieve oplossingen te ontwikkelen die cliënten, zorgmedewerkers en zorgprocessen ondersteunen.

Deelname

Heb je een vernieuwende oplossing of een oplossing die al gebruikt wordt in de ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg en geschikt is voor beide doelgroepen? Meld je startup dan vóór 14 maart, 17.00 uur aan voor deze pitch-competitie. Stuur je pitch-presentatie in en beantwoord de vragenlijst voor een kans om je pitch live te presenteren tijdens de Zorg & ICT Beurs op 11 april in Utrecht. De winnende startup wordt door een deskundige jury gekozen. 

Prijs voor beste pitch

De winnaar ontvangt niet alleen de ActiZ-VGN-WDTM Innovatieprijs, maar ook drie maanden begeleiding van een professioneel team. Dit team staat klaar om de winnende startup verder te helpen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de pitch-competitie? Bezoek de website van Actiz of neem contact op via zorgenictbeurs@actiz.nl.