Op donderdag 1 april opent de vierde ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching. Met deze regeling kun je coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk. De ronde opent over een week. Wij geven je alvast wat tips zodat je je aanvraag goed en volledig kunt indienen.

Het doel van de regeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Met de inhuur van een implementatie- of opschalingscoach kunnen zorgorganisaties en ontwikkelaars van een zorginnovatie (in samenwerking met een zorgorganisatie) een stap zetten in het implementatie- of opschalingsproces. Vanaf 26 mei 2021 gelden er nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR/IVDR). Weet je niet aan welke wetgeving je moet voldoen? Of ben je benieuwd hoe je van digitale zorg een duurzame oplossing in plaats van een noodoplossing maakt? Een coach kan je hierbij helpen.

Tips

Om je aanvraag goed voor te bereiden en snel te starten met het coaching traject, geven we je enkele tips:

Waar kun je deze regeling voor inzetten?

Er zijn specifieke uitdagingen waarbij een implementatie- en opschalingscoach kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

Ben je benieuwd naar gehonoreerde projecten? Bekijk hier de publiekssamenvattingen van aanvragers die je zijn voorgegaan.Ā 
Blijf op de hoogte van het nieuws rondom de Implementatie- en opschalingscoaching of andere financiƫle ondersteuningsmogelijkheden binnen Zorg voor innoveren via onze nieuwsbrief of LinkedIn.