Alle beschikbare vouchers voor de Training tot digicoach zijn binnen twee weken uitgegeven. De eerste ronde, die op 4 november open ging, is daardoor vroegtijdig gesloten. Voor aanvragers die in deze ronde geen voucher hebben verkregen, is er goed nieuws: er komen nog twee rondes, waarvan de eerstvolgende opent op 2 maart 2021!

Met deze regeling kunnen zorg- en welzijnsorganisaties eigen medewerkers opleiden tot digicoach, waarna ze vervolgens collega’s beter verder kunnen helpen met digitale vragen. De regeling werd snel bekend in het veld en bleek te voorzien in een grote behoefte.

Volgende rondes

Ook in de twee volgende rondes kunnen ongeveer evenveel vouchers worden aangevraagd. In elke ronde kan een organisatie maximaal één voucher aanvragen waarmee zij tot vier medewerkers kunnen trainen.

Belangrijk is dat bij deze regeling beoordeling plaats vindt via het principe ‘Wie het eerst komt, het eerst maalt’. Dat betekent dat een ronde vroegtijdig sluit als het maximale aantal vouchers vóór de deadline zijn vergeven.
Wil je als eerste bericht ontvangen zodra er nieuws is over de regeling Training tot digicoach? Houd dan onze website in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.