Technologie kan bijdragen aan meer eigenwaarde, zelfstandigheid en eigen regie voor mensen met een beperking. Daarvoor is het belangrijk dat de technologie Ʃcht een antwoord is op het vraagstuk van de cliƫnt. Zo wil je als zorginnovator dat medewerkers er goed mee kunnen werken en de technologie als waardevol wordt ervaren. Maar hoe krijg je dat allemaal goed voor elkaar? Dat doe je met de Innovatie-Route!

Online leeromgeving

De Innovatie-Route is een online omgeving op het Kennisplein Gehandicaptensector die betrokkenen - cliĆ«nten, naasten, cliĆ«ntvertegenwoordigers, begeleiders, projectleiders, verantwoordelijken voor ICT en management en bestuurders in de gehandicaptenzorg - ondersteunt of meeneemt in het succesvol invoeren van zorgtechnologie.Ā 

Technologietrajecten

De aanpak van de innovatie-Route is het resultaat van de geleerde lessen en praktijkervaringen van 28 technologietrajecten, gebaseerd op het implementatiemodel van ZonMw. Deze kennis is samen met externe kennis en tools uit de praktijk een waardevolle toevoeging. De route wordt tevens voortdurend up-to-date gehouden met ervaringen van gebruikers. Zo houdt dit project goed contact met de markt.

Meer weten? Ga naar de website van Vilans.