Kom naar het Innovatiecafé op het Gezondheidsfestival in regio noord!

Op maandag 18 september komt het Innovatiecafé van Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl naar het Gezondheidsfestival in Veenhuizen! Dit jaar trekken we met onze innovatiecafés door Nederland. De innovatiecafés staan namelijk in het teken van regionale samenwerking. Noord-Nederland is aan de beurt, en wat is nu een mooiere plek om jou te ontmoeten dan op het Gezondheidsfestival?

Rebelleren kun je leren

Dit is de tweede editie van het succesvolle Gezondheidsfestival. Dit event is een initiatief van het programma Hi!Noord. Het thema van het festival is dit keer: rebelleren kun je leren! Het wordt een bruisend event vol kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden over hoe het ook kan. Met de inhoud van een conferentie en de sfeer van een festival op een prachtige locatie: het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Met volop lekker en gezond eten en drinken, muziek en theater. Samen werken we aan de toekomst van gezondheid in Noord-Nederland!

Voor wie?

Wie je in Veenhuizen tegenkomt? Iedereen uit Noord-Nederland, werkzaam in of betrokken bij de beweging van zorg naar gezondheid. Dus onder meer trekkers van burgerinitiatieven, bestuurders, beleidsmakers, (mantel)zorgers, zorginnovatoren en leden van gemeenteraden en provinciale staten.

Sprekers

Je kunt interessante presentaties verwachten. Wat dacht je van: Marcel Levi over kansen en uitdagingen voor de gezondheidszorg, Jeroen Kemperman over 24 briljante businessmodellen in zorg en gezondheid, Eva Rovers over heimelijke rebellen en burgerberaden, Jessica den Outer over rechten voor de natuur en nog veel meer. Het hele programma vind je hier.

Het innovatiecafé

In 2023 geven wij aandacht aan regionale (domeinoverstijgende) innovatie en transformatie. Door het delen van kennis en ervaring willen wij een bijdrage leveren aan het door ontwikkelen en verder uitrollen van succesvolle zorginnovaties in andere regio’s. En zorgaanbieders inzicht verschaffen in wat wel werkt en wat juist niet en hen inspireren om goede voorbeelden over te nemen (van “not invented here naar proudly copied from”). Dat kan hen helpen sneller de noodzakelijke volgende stap te zetten.

Tijdens het Gezondheidsfestival heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze experts die alles weten over slimme routes, hulpbronnen en domeinoverstijgende samenwerking. Kom je dorst naar kennis, ervaring en wijsheid op innovatiegebied lessen! Met innovatie- en implementatie-experts van ZonMw, het Nederlands Implementatie Collectief, Nederlandse Zorgautoriteit, RVO, ministerie van VWS en Zorginstituut Nederland.

Waar en wanneer vindt het innovatiecafé plaats?

Datum

maandag 18 september 2023

Tijd

10.00 – 16.00 uur

Locatie

Het Gevangenismuseum|
Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen

Enthousiast? Schrijf je in!

Geweldig als je er ook bij bent! Meld je op tijd aan via onderstaande knop, want het aantal plekken is beperkt. Vorige keer in Leeuwarden was het festival helemaal vol.

Hopelijk tot in Veenhuizen!