Vanaf nu is de eerste aflevering 'De vlucht van e-health'Ā van Zorg voor innoveren - de podcast te beluisteren. In de podcasts gaan we dieper in op actualiteiten met experts op gebied van zorg en innovatie. We verbinden zorgprofessionals, ondernemers, maar ook burgers. Wat is hun visie op ontwikkelingen in het zorgveld? Samen proberen we antwoorden te vinden op vragen. Ideaal om even een half uurtje te ontspannen tijdens een fietstocht of op het strand.

In de eerste aflevering 'De vlucht van e-health' hebben we het in het bijzonder over beeldbellen. Hoe houden we deze trend vast? We spreken met Marlies Schijven, hoogleraar Chirurgie en deskundige op het gebied van e-health bij Amsterdam UMC, en Greet Veltman, een senior ervaringsdeskundige en zelfverklaard ā€˜zorggebruiker op een missie om de zorg te verbeterenā€™. Hoe ging de implementatie van beeldbellen bij Amsterdam UMC? Hoe kunnen we die groei van digitale zorg ook na corona vasthouden? En hoe gaan ouderen om met beeldbellen? Antwoord op deze vragen krijg jeĀ van Greet en Marlies in Zorg voor innoveren - de podcast.

Luisteren

Luister op de fiets, in de trein of tijdens een wandeling via een van de applicaties zoals Spotify of Google Podcasts. Via onderstaande knop kun je kiezen uit jouw favoriet.Ā Vergeet ons niet te volgen via je app en laat ons via LinkedIn weten wat je van de podcast vindt en of je suggesties hebt voor de volgende. Je kunt ook mailen naar zorgvoorinnoveren@zonmw.nl. Veel luisterplezier!Ā