Het netwerkcongres over digitale gegevensuitwisseling in de zorg vindt dit jaar plaats op woensdag 25 mei in Jaarbeurs Utrecht. Zorg voor innoveren staat op dit congres voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over zorginnovatie, implementatie en opschaling of bijvoorbeeld wet-en regelgeving. Zien we je daar? Meld je dan nu aan!

Tijdens het congres op 25 mei komen themaā€™s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden en netwerkzorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies wordt data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.

Data en data gedreven technologieƫn

De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel. Door elektronisch gegevens met elkaar uit te wisselen kunnen zorgprofessionals betere zorg verlenen. Er is minder kans op fouten maar ook wordt er tijd bespaart die beter aan de patiƫnt besteed kan worden. Daarnaast krijgen patiƫnten meer regie over hun eigen gezondheid. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport stimuleert dit. Zo wordt er gewerkt aan een wet die verplicht dat gegevensuitwisseling tussen zorgverleners elektronisch verloopt (WEGIZ) en willen de nieuwe ministers inzetten op snellere digitalisering, inclusief betere gegevensoverdracht in de zorgsector.

Naast de verschillende stands die je kunt bezoeken om te netwerken, zijn er de hele dag interessante sprekers. Het volledige programma bekijk je hier.

Aanmelden

Bij voorinschrijving gratis toegang voorĀ Bestuurders (RvB), Directie en management, CIO, CMIO, CTO, CDO, CNIO, Hoofd, stafafdelingsmanager, teamleider, programmamanager of projectleider: ICT, Informatisering & Automatisering, eHealth, mHealth, Innovatie, Digitale zorg, Zorgtechnologie Strategie, EPD, Communicatie, Informatie, CliĆ«ntportaal, Hoofd Verpleegkundigen (CNO), Huisartsen en medisch specialisten,

Werkzaam IN zorginstellingen: Cure, Care en GGZ.