Op maandag 3 oktober 2022 staan wij (Zorg voor innoveren) en de Stimuleringsregeling E-health Thuis en op het Mobile Healthcare congres in Jaarbeurs Utrecht. Ga in gesprek met onze experts of bezoek de interessante sessie van fysiotherapiepraktijk van Delden. Zij kregen subsidie van ons en vertellen over hun e-health traject, waarbij zij Virtual Reality inzetten.

Het jaar om te versnellen in digitale zorgtransformatie! De zorg moet zich voorbereiden op grote veranderingen. Dat vraagt om samenwerken en kennisdelen met creativiteit en lef. Er is een nieuwe manier van denken en werken nodig. Tijdens de 11e editie van het Mobile Healthcare congres vertellen deskundige (keynote) sprekers uit de Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg je hier alles over tijdens ruim 50 sessies. Hierbij staan de volgende onderwerpen centraal:

Sessie Zorg voor innoveren en SET

Ook Zorg voor innoveren en SET hebben een sessie georganiseerd: 'Geleerde lessen bij implementatie en opschaling van e-health met ZonMw subsidies (SET en Implementatie- en opschalingscoaching)'. Edwin Welling van Fysiotherapiepraktijk van Delden vertelt samen met implementatiecoach Janneke de Groot over hun implementatie- en opschalingstraject dat in het teken stond van VR. Daarbij stond samenwerking met andere regio’s centraal. Hoe hebben ze dat aangepakt? Wat ging goed en wat ging fout? Hoe hebben de ZonMw-subsidies Stimuleringsregeling E-health Thuis en Implemenatie- en opschalingcoaching daaraan bijgedragen? Op deze vragen en nog veel meer krijg je antwoord tijdens deze sessie. Laat je inspireren en ontdek wat deze subsidies voor jou kunnen betekenen!

Waar en wanneer?

Het congres vindt plaats op maandag 3 oktober in Jaarbeurs Utrecht en duurt van 8.30u tot 17.15u, waarna een netwerkborrel wordt geopend. Onze sessie kun je bezoeken van 14.45 - 15.15 uur in de Media Arena en heet: 'Geleerde lessen bij implementatie en opschaling van e-health met ZonMw subsidies (SET en IOC).' We heten je van harte welkom!

Onze experts staan de hele dag voor je klaar bij de Zorg voor innoveren & SET stand. Stel al je vragen met betrekking tot subsidies, wet- en regelgeving, implementatie en nog veel meer.

Waar meld ik me aan?

Aanmelden kan via de website van Mobile Healthcare. We hopen je te zien bij de stand en onze sessie.