Op woensdag 17 november 2021 vond de online editie van het Mobile Healthcare congres plaats. Een inspirerende dag met fantastische Keynote sprekers en break-outsessies. Zorg voor innoveren was erbij met de sessie 'Van idee naar implementatie: Leren van Zorg voor innoveren'. Heb je onze sessie gemist of wil je de sessie nogmaals bekijken? Dat kan!

Data en data gedreven technologieƫn staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel. Zorgprofessionals kunnen hierdoor betere zorg verlenen en patiƫnten krijgen meer regie over hun eigen gezondheid.

Hoe kan Zorg voor innoveren jou helpen?

Onze Zorg voor innoveren expert Annemarie Penders vertelt in de sessie 'Van idee naar implementatie: Leren van Zorg voor innoveren' onder andere over ons loket. Met wat voor vragen komen zorginnovatoren, ondernemers en zorgprofessionals bij ons terecht? En hoe helpen onze experts ze conreet opweg? Bekijk hier de sessie terug, laat je inspireren en stel je vraag aan ons.

Op 25 mei 2022 ontmoeten wij je graagĀ tijdens het fysieke netwerkcongres Data Driven Healthcare in de Jaarbeurs Utrecht!