Ben jij een innovator in de zorg? Richt jouw innovatie zich op processen in het ziekenhuis? En wil je bijdragen aan meer tijd voor zorg en meer werkplezier voor zorgverleners? Dan is de Innovation call van mProve Funxlab misschien iets voor jou. De innovation call is een uitnodiging voor innovatoren om innovaties te delen die het werk in de zorg slimmer en leuker maken. Je kunt je aanmelden tot 1 november.

Wat is het mProve Funxlab?

Met een toenemende zorgvraag en afname aan arbeidscapaciteit staat de zorgsector voor een grote uitdaging. Door in een open netwerk samen te werken met technologie-ontwikkelaars, onderzoeksgroepen en collega-ziekenhuizen wil het mProve Funxlab deze uitdaging aangaan.

Met het mProve Funxlab bundelen zeven ziekenhuizen hun krachten door via een innovatief netwerk te werken aan toekomstbestendige zorg. De zeven mProve ziekenhuizen zijn: Albert Schweitzer ziekenhuis, Isala, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Noordwest Ziekenhuisgroep, MƔxima MC, Rijnstate en Zuyderland Medisch Centrum.

Innovation call

Deelnemers aan de innovation call krijgen de kans om met het mProve Funxlab samen te werken en impact te maken. Dat wat in de praktijk goed werkt wordt via Funxlab versneld geadopteerd, geĆÆmplementeerd en opgeschaald in deelnemende mProve ziekenhuizen. Inzendingen moeten voor 1 november 2023 zijn aangemeld via www.mprove.nu/innovationcall