Op maandag 4 april opent de zevende ronde van de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching. Met deze regeling kun je coaching aanvragen voor een implementatie- of opschalingsvraagstuk. Wij geven je alvast wat tips zodat je je aanvraag goed en volledig kunt indienen. De vorige rondes bleken erg populair en het beschikbare budget was snel uitgeput. Bereid je aanvraag daarom goed voor.

Het doel van de regeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Door samen te werken met een implementatie- of opschalingscoach kunnen zorgorganisaties en ontwikkelaars van een zorginnovatie (in samenwerking met een zorgorganisatie) een stap zetten in het implementatie- of opschalingsproces. Ben je benieuwd hoe je van digitale zorg een duurzame oplossing in plaats van een noodoplossing maakt? Of heb je een andere implementatie- of opschalingsgerichte vraag? Een coach kan je hierbij helpen.

Wat kan ik verwachten van de implementatie- en opschalingscoaching?

Voor wie is de implementatie- en opschalingscoaching bedoeld?

Waar kun je de implementatie- en opschalingscoach voor inzetten?

Er zijn specifieke uitdagingen waarbij een implementatie- en opschalingscoach kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderwerpen:

Wat is er veranderd ten opzichte van ronde 6?

Hoe bereid ik mijn aanvraag goed voor?

Om je aanvraag goed voor te bereiden geven we je alvast enkele tips: