Krijg je die ene prangende vraag over de regeling Implementatie- en opschalingscoaching maar niet uit je hoofd? Wil je weten of je überhaupt in aanmerking komt voor deze subsidie? Of ben je al heel ver met jouw aanvraag, maar loop je tegen onduidelijkheden aan? Op dinsdag 11 mei staan de experts van Zorg voor innoveren digitaal voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!Let op: aanmelden is niet meer mogelijk

Implementatie- en opschalingscoaching

De regeling Implementatie- en opschalingscoaching is bedoeld om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzamer implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Met de subsidie kun je een externe implementatie- en opschalingscoach inhuren. De coach adviseert over en begeleidt bij de implementatie en/of opschaling die nodig is om een innovatie verder te brengen in de zorg.

Meld je aan voor het online spreekuur

Heb je een vraag over de regeling Implementatie- en opschalingschoaching en ga je graag digitaal in gesprek met onze experts? Super! Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor dit online spreekuur op dinsdag 11 mei van 15.00 – 16.30 uur. We zullen je vervolgens indelen in een tijdslot, waar je de tijd krijgt om al jouw vragen te stellen. Hier stellen we je tijdig van op de hoogte.


We zijn benieuwd naar jouw vragen!

Let op: aanmelden is niet meer mogelijk.