In de zesde podcast #zokanhetook van het Vliegwiel staat centraal dat 80% van de zorgprofessionals het huidige werk niet meer volhoudt. Dat is de uitkomst van een peiling in de zorgcommunity van 'Tommie in de zorg'. Een schrikbarend hoog aantal, of misschien ook niet? Wat kunnen we doen om deze ontevredenheid weer om te buigen in passie voor het vak? En hoe kan digitale zorg hieraan bijdragen?

In deze aflevering van de podcast #zokanhetook gaat Vliegwiel in gesprek met Tommie Niessen. Het gesprek gaat over zeggenschap en digitale zorg. Over gewoon je mening geven, over zeggenschap en zelf op te durven staan. Want ergens op blijven wachten, is geen optie meer.Ā 

De podcast is een eerlijk gesprek over digitale hulpmiddelen en de veranderingen die deze met zich meebrengen. Want twijfels hebben mag. En je nog niet helemaal comfortabel voelen met techniek is okƩ.

Vliegwielcoalitie

De Vliegwielcoalitie is een initiatief van de Patiƫntenfederatie Nederland. Zij helpen zorgverleners en zorgaanbieders met de opschaling van digitale zorg.

Beluister de podcast op de website van het Vliegwiel.