Het nieuwe jaar is in zicht en dat betekent een jaar boordevol nieuwe netwerkmogelijkheden en kennissessies. In 2024 werken we weer samen met Zorginnovatie.nl om zorginnovatoren bij elkaar te brengen en van elkaar te laten leren. Ons succesvolle matchingevent zal in 2024 naar de regio’s komen en daarmee niet één keer maar vier keer worden georganiseerd!

Innovatiecafés

Bij onze innovatiecafés staan het delen van relevante kennis en netwerken centraal. Wij willen een bijdrage leveren aan het doorontwikkelen en verder uitrollen van succesvolle zorginnovaties. Iedere keer staat een thema centraal die zorgprofessionals inspireert om goede voorbeelden over te nemen, samen te werken of out of the box te denken. We eindigen met een netwerkborrel.

Save the dates:

Matchingevents

In 2024 breiden we onze matchingevents uit! Deze bijeenkomst is specifiek bedoeld voor zorginnovatoren die in contact willen komen met organisaties die hen verder kunnen helpen met de doorontwikkeling van hun zorginnovaties. We nodigen nationale én regionale partijen uit die met zorginnovatoren aan tafel gaan. Denk aan zorgverzekeraars, overheidspartijen, zorginstellingen of regionale ontwikkelingsmaatschappijen. We hopen met dit event toekomstige (regionale) samenwerkingen te stimuleren.

Save the dates:

Waar kan ik me aanmelden?

Wij zijn op dit moment druk bezig om een mooi programma samen te stellen. Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Wil je invloed hebben op de partijen die we uitnodigen voor de matchingevents én als eerste op de hoogte zijn zodra je je kunt aanmelden? Vul dan dit formulier in. Volg ons via LinkedIn en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

We hopen je te zien in 2024!