Heb jij een innovatief zorgproduct ontwikkeld dat al succesvol is getest en geïmplementeerd bij de eindgebruiker? En wil je jouw markt vergroten of het product verder verbeteren? Schrijf je dan nu in voor de achtste editie van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023! Deelnemers maken kans op de vakjuryprijs ter waarde van €10.000,- of de publieksprijs van €5000,-! Daarnaast krijgen de winnaars professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie én toegang tot het waardevolle netwerk van Zorginnovatie.nl.

Maak kans op €10.000!

Zorginnovatie.nl heeft het doel om innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun onderneming echt tot een succes te maken. Daarom wordt op 30 maart 2023 de Nationale Zorginnovatieprijs uitgereikt; een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De uitreiking van de prijs vindt plaats op het Health Valley Event.

Deelnemers maken kans op:

Belangrijke data

Van 6 februari tot en met 3 maart 2023 worden de regionale voorrondes gehouden tijdens de Slimme Zorg Estafette. De regiopartners van Zorginnovatie.nl selecteren tijdens de voorrondes de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. De genomineerden gaan door naar de finale op 30 maart 2023.

Belangrijke data op een rijtje:

15 november 2022: opening aanmeldingen vanaf 12:00 uur;
4 januari 2023: sluiting aanmeldingen om 12:00 uur;
6 februari – 3 maart 2023: regionale voorrondes tijdens de Slimme Zorgestafette;
20 maart 2023: stemronde voor publieksprijs wordt geopend op Zorginnovatie.nl;
27 maart 2023: stemronde voor publieksprijs wordt gesloten;
30 maart 2023: uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2023 op het Health Valley Event.

Vakjury en publieksjury

Na de bekendmaking van de finalisten begin maart, zal een vakjury zich buigen over de genomineerden en hen inhoudelijk beoordelen. De leden van de vakjury worden later bekend gemaakt. Daarnaast kan elke finalist campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen van het publiek voor zich te winnen. De innovatie met de meeste stemmen (met uitzondering van de winnaar van de vakjuryprijs) wint vervolgens de publieksprijs. 

Oud-winnaars Nationale Zorginnovatieprijs

Eerdere winnaars van de Nationale Zorginnovatieprijs waren:

HelpSoq - Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs én publieksprijs 2022
Moovd - Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2021
Post- IC - Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2021
TrueSim - Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2020
Wolk Heupairbag - Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2020
OZOverbindzorg - Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2019
Pinktrainer - Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2019
CRDL - Nationale Zorginnovatieprijs vakjuryprijs 2018
Abena Nova - Nationale Zorginnovatieprijs publieksprijs 2018

Schrijf je nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2023!

De Nationale Zorginnovatieprijs is dé kans voor scale-ups om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen! Ga voor meer informatie over de Nationale Zorginnovatieprijs 2023 en het inschrijfformulier naar www.zorginnovatie.nl/nationale-zorginnovatieprijs