Vier weken lang aandacht voor slimme zorg en innovatie. In alle regio’s van ons land. Met als doel: van elkaar leren en elkaar inspireren. In de Slimme Zorg Estafette (voorheen e-healthweek) staat van 1 februari t/m 26 februari 2021 iedere week een regio centraal, waarna het stokje wordt doorgegeven aan de volgende regio bestaande uit drie provincies. Zorg voor innoveren is natuurlijk aanwezig, en organiseert interessante sessies. Wanneer zijn wij te vinden?

Logo Slimme Zorg Estafette

Beeld: ©Slimme Zorg Estafette

Maandag 1 februari: start regioweek Oost

Het startpunt van de week is een regionale bijeenkomst van 10:00-12:00 uur waarbij zorgorganisaties, zorginkopers, werkgeversorganisaties en onderwijs betrokken zijn. Om zo de implementatie van slimme zorg in die regio te versnellen en te bouwen aan de regionale samenwerking. Zorg voor innoveren organiseert een deelsessie over implementatie- en opschaling in de zorg. Wat zijn de valkuilen? Wij staan klaar met advies voor jouw volgende stap in je innovatieproces en bieden je handige tips. Deze deelsessie is volgeboekt.

Dinsdag 9 februari: Innovatiecafé digivaardig in de zorg

Wij organiseren tijdens de Slimme Zorg Estafette regio West het innovatiecafĂ© in samenwerking met Zorginnovatie.nl. Ditmaal staat het thema ‘digivaardig in de zorg’ centraal. Hoe zorg je ervoor dat gebruikers goed met slimme en innovatieve techniek kunnen omgaan? Luister naar ervaringsverhalen van zorgorganisatie Carintreggeland en Jolanda van Til, open de discussie tijdens een van onze ‘ronde tafel sessies’ en stel jouw prangende vraag aan de zorgprofessionals.

Maandag 22 februari: start regioweek Zuid

Ook tijdens de start van de regio Zuid om 10:00-12:00 uur is Zorg voor innoveren tijdens een deelsessie aanwezig om te vertellen over implementatie en opschaling. Wij staan weer klaar om onze kennis te delen met regio Zuid. Deze deelsessie is volgeboekt.