Er is nog steeds geld beschikbaar voor zorgaanbieders en zorgondersteuners om e-health binnen de organisatie op te schalen.Ā Wanneer je binnen de zorgorganisatieĀ nu met het plan start, ben je nog op tijd om subsidie aan te vragen! Eind dit jaar stopt de Stimuleringsregeling E-health Thuis. Indienen kan nog tot en met 31 december 2021.

E-health toepassingen kunnen ouderen en mensen met een chronische ziekte of beperking helpen. Door digitale toepassingen kunnen zij met een grotere kwaliteit van leven langer thuis wonen. Zorgorganisaties kunnen hiervoor subsidie aanvragen. Hier vind je meer informatie over de Stimuleringsregeling E-health Thuis.

Gratis advies op spreekuur SET

Ben jeĀ begonnen met het plan, maar heb jeĀ nog vragen? Of wil jeĀ even sparren? Meld jeĀ aan voor het spreekuur, waarin je gratis advies krijgt van de adviseurs van ZonMw en RVO. Meer informatie over data en tijden vind je hier.

Succesverhaal van Daphne Donders

Daphne Donders werkt bij Sensire en heeft met een SET-subsidie digitale toepassingen geĆÆmplementeerd binnen haar organisatie. ā€œHet helpt om het structureel onderdeel te laten zijn van je dienstverlening aan je klanten. Het geeft zorgprofessionals een perspectief om ook op deze manier te kunnen werken.ā€ Het hele verhaal van Daphne lees je hier.