Je hebt een idee voor een zorginnovatie waarmee je de zorg kan verbeteren, opschudden en aanscherpen. Hoe bekostig je de weg naar verandering? Waar haal je startkapitaal vandaan, hoe toets je de haalbaarheid en hoe maak je budget vrij voor de implementatie en opschaling van jouw innovatie? Op 3 oktober is er een symposium speciaal voor zorginnovatoren en hun uitdagingen. Tot 6 september loopt er een kortingsactie voor nieuwe deelnemers. 

Zorginnovatie bekostigen

Digitale zorg is duur en de weg ernaartoe lang. Om te ontdekken welke regelingen bij jouw plannen passen, organiseert Dutch Health Hub (een initiatief van Jaarbeurs Utrecht), samen met Zorgsubsidiekalender, op 3 oktober 2023 een evenement dat je daarbij helpt. Op deze dag krijg je de kans om jouw vragen te stellen aan experts. Daarnaast krijg je inzicht en perspectief door middel van praktijkvoorbeelden. In één middag ontdek je de mogelijkheden van vermogensfondsen, subsidies en investeringsfondsen. Als je je aanmeldt tot 6 september kun je gebruikmaken van een kortingsactie, waarmee je voor de helft van de prijs je collega meeneemt. Nieuwe deelnemers kunnen namelijk via een kortingslink met 50% korting afrekenen. Wees er dus snel bij!

Wat staat er op het programma?

Voor meer informatie over het programma en de sprekers op het evenement kun je terecht op de website van Dutch Health Hub. Onze collega Anke Snijder, is ook aanwezig op 3 oktober om al jouw vragen te beantwoorden over de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis, onze kennisbank en mogelijkheden tot advies op maat. Zien we je daar?