Ons eerste matchingevent in samenwerking met Zorginnovatie.nl is een feit. We zijn blij met de positieve reacties van de deelnemers en kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Dagvoorzitter Suzanne Verheijden trapte de middag af met een presentatie over digitaal leiderschap. Vervolgens gingen de ronde tafels van start. De verschillende rondetafelgesprekken bleken voor zorginnovatoren een goede manier om in kleine groepen met voor hen relevante partijen in gesprek te gaan. Uiteraard was er ook ruimte om te netwerken. Bekijk hier een korte impressie van het event.

Wat was de aanleiding?

Tijdens het matchingevent kwamen op 28 september ruim 80 zorginnovatoren samen in de Social Impact Factory in Utrecht. Het doel van dit event? Zorginnovatoren in contact brengen met relevante partijen die hen verder kunnen helpen met hun innovatie. Deze gesprekken vonden plaats in kleine groepjes. 

Wat was het programma?

Dagvoorzitter Suzanne Verheijden, strategisch innovatieadviseur en expert op gebied van e-health en digitalisering, trapte de middag af. Zij deelde tips over digitaal leiderschap, afkomstig uit een onderzoeksrapport van Buro Strakz over ‘de succesfactoren van digitaal leiderschap in de VVT’. Vervolgens stelden de tafelheren- en dames zich één voor één voor, waarna de ronde tafels van start gingen. Zorginnovatoren konden hierbij aanschuiven bij 4 verschillende rondetafelgesprekken. Aansluitend was er een netwerkborrel waarbij er nog druk werd nagepraat. 

Welke partijen waren er aanwezig?

Overzichtsfoto van deelnemers aan het matchingevent die aan tafels zitten.

Beeld: ©Zorg voor innoveren

Enthousiast?

We hopen dat dit event heeft gezorgd voor waardevolle kennisuitwisseling, het leggen van relevante contacten en wie weet mooie nieuwe samenwerkingen in de toekomst. Blijf op de hoogte van al onze activiteiten via onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn.