Wil jij wegwijs worden in zorgtechnologie, e-health en digitale zorg? Volg dan de e-learning van Zorg van Nu. De gratis e-learning is in de eerste plaats opgezet voor verpleegkundigen maar is ook bruikbaar voor verzorgenden, bestuurders van zorginstellingen, studenten en mantelzorgers. Zorgverleners kunnen er accreditatiepunten mee behalen.

Doel van de e-learning

Met de e-learning ‘Slimme Zorg van Nu’ leer je wat slimme zorg is, hoe je het gebruikt en word je uitgedaagd het in je eigen werk toe te passen. Je krijgt antwoord op de vragen:

Voor wie is de e-learning?

Deze gratis e-learning is in de eerste plaats opgezet voor verpleegkundigen (van alle niveaus), maar hij is net zo handig voor andere mensen in de zorg: van verzorgenden, tot studenten, tot bestuurders van zorginstellingen, tot mantelzorgers. De e-learning is geaccrediteerd door V&VN (8 punten), NVvPO (7 punten), NVDA (8 punten) en ADAP (8 punten).

Wat is de opzet van de e-learning?

De e-learning bestaat uit drie modules: 

Elke module bestaat uit verschillende blokken. In elk blok worden theorie en vragen afgewisseld met video’s van ervaringen van zorgverleners en cliënten/patiënten met slimme zorgtechnologie. Zo hoor en zie je uit eerste hand wat slimme zorg oplevert. In module 2 maak je kennis met verschillende slimme zorginnovaties (voorbeelden van zorgtechnologie) die ook op deze website staan. Elk blok volgt een andere, fictieve patiënt/cliënt die je kunt helpen. 

Inschrijven

Lees hier meer over de e-learning ‘Slimme Zorg van Nu’ of schrijf je direct in.