Op dinsdag 23 april organiseert Deloitte een webinar over de Medical Device Regulation (MDR) en In Vitro Diagnostic Regulation (IVDR). De nieuwe Europese regelgeving voor MDR en IVDR introduceert strengere normen die van invloed zijn op fabrikanten en stakeholders. Fabrikanten staan voor uitdagingen met betrekking tot regelgevingsconformiteit en certificering, wat leidt tot een reeks vragen en onzekerheden.

Om deze uitdagingen aan te pakken, heeft Deloitte in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Notified Bodies en fabrikanten, een handreiking ontwikkeld die start-ups en kleine- en middelgrote ondernemingen (MKB) ondersteunt bij het navigeren door deze complexe wet- en regelgeving.

Tijdens het webinar leer je meer over deze handreiking en krijg je belangrijke inzichten die je zullen helpen bij het navigeren door de Europese MedTech-regelgeving.

Praktische Informatie

Aanmelden

Wil je meer weten over dit webinar? Ga naar de website van Deloitte voor meer informatie en meld je aan. Wil je informatie over het certificeringsproces en de procedures die de MDR en IVDR vereisen? Bezoek onze kennisbank en download de handreiking.