Zorg voor innoveren heeft iets nieuws: een podcast! Via deĀ podcast gaan we dieper in op actualiteiten met experts op gebied van zorg en innovatie. We verbinden zorgprofessionals, ondernemers, maar ook burgers. Wat is hun visie op ontwikkelingen in het zorgveld? Samen proberen we antwoorden te vinden op vragen. Nieuwsgierig? We hebben de trailer van de eerste aflevering alvast voor je online gezet!

In de eerste aflevering hebben we het over de vlucht van e-health, met in het bijzonder beeldbellen. Hoe houden we deze trend vast? We spreken met Marlies Schijven, hoogleraar Chirurgie en deskundige op het gebied van e-health bij Amsterdam UMC, en Greet Veltman, een senior ervaringsdeskundige en zelfverklaard ā€˜zorggebruiker op een missie om de zorg te verbeterenā€™. Hoe ging de implementatie van beeldbellen bij Amsterdam UMC? Hoe kunnen we die groei van digitale zorg ook na corona vasthouden? Ā En hoe gaan ouderen om met beeldbellen? Blijf ons volgen en krijg binnenkort antwoord op alle vragen van Greet en Marlies in Zorg voor innoveren - de podcast.

Luisteren

Luister op de fiets, in de trein of tijdens een wandeling via een van je favoriete mobiele applicaties zoals Spotify.Ā En volg ons meteen, want binnenkort is de gehele eerste aflevering te luisteren via onze website en apps op je device. Mis het niet!

Luister de trailer hier.