Zorg voor innoveren (Zvi) helpt zorginnovatoren om wegwijs te worden in de zorgsector. Vanaf nu met een nog handzamere website met onder andere een verbeterde kennisbank en financiƫle wegwijzer.

Het landschap is complex en innovatie is duur. Met de druk op de zorg kan het daarom lastig zijn een zorginnovatie op de markt te brengen. Met enkel een goed idee kom je er niet. Daarom stelt Zvi al jaren een uitgebreid netwerk, goed gevulde kennisbank en advies op maat beschikbaar. Met een constante focus op innovatie, is het dan ook belangrijk om bij te blijven. Zvi heeft daarom de klantreis op de website verbeterd (hoe gemakkelijk en efficiƫnt je je door de website navigeert). We kunnen je daarom nu nog beter helpen bij het ontwikkelen, implementeren en opschalen van jouw zorginnovatie.

Financiƫle wegwijzer

Om jou te helpen je route uit te stippelen binnen de vele subsidies en regelingen, hebben wij een uitgebreide en handzame financiĆ«le wegwijzer voor je ontwikkeld. Waar de financiĆ«le wegwijzer eerst slechts uit een overzicht bestond, heb je nu een informatiebank tot je beschikking. Je kunt filteren op jouw innovatiefase, de sector waarin je opereert, het soort financiering, het minimaal gewenste bedrag en de financier/ verstrekker. Ook zie je in Ć©Ć©n oogopslag wat de aard van de subsidie of regeling, looptijd, deadline en maximale bijdrage is. Ben je geĆÆnteresseerd in een bepaald aanbod? Dan is er een knop die je meteen naar de aanbieder brengt, of een knop voor meer informatie.

Efficiƫntere kennisbank

Ook de kennisbank heeft een flinke upgrade gekregen. Je kunt de kennisbank nu via het menu bereiken en in het drop down menu meteen het juiste onderwerp aanklikken. Klik je op de algemene kennisbankpagina, dan zie je een prettig overzicht met opgewekte thema illustraties. Ook kun je zoeken via de zoekbalk. Binnen de themaā€™s kun je ook filteren en zoeken naar het onderwerp waar jouw vraag over gaat.

Algehele verbetering gebruiksvriendelijkheid

De website is naast uitgebreider in zijn geheel gebruiksvriendelijker geworden. De website voelt licht, ruimtelijk en is overzichtelijk. Je voelt je als websitebezoeker sneller op je plek en kunt beter zien waar je moet zijn op de website. Onderdelen zoals nieuws en de agenda lezen prettiger en zijn uitnodigend.

Verfrissende huisstijl

Zorginnovatie zorgt voor verlichting, hoop en biedt perspectief. Het geeft mensen eigen regie en vrijheid terug. Het helpt zorgverleners meer aandacht geven aan wat er echt toe doet. Dat vraagt om een optimistische huisstijl. Een huisstijl die licht aanvoelt, ruimtelijk is en aanspoort tot groei. Het kleurenpalet refereert naar zorg en innovatie. De illustratiestijl bestaat uit mensfiguren die doorzetters, aanpakkers en missiegedreven zijn. Het straalt verbinding en menselijkheid uit.

Feedback? Wij zijn benieuwd!

Wij zijn heel benieuwd hoe jij onze website ervaart. Wij staan open voor jouw feedback, om onze website te verbeteren. Laat het ons graag weten via ons contactformulier.