Na twee succesvolle edities in 2022 en 2023, gaat het Matchingevent van Zorg voor innoveren en Zorginnovatie.nl in 2024 de regio’s in! Volgend jaar bezoeken we regio zuid, oost, west en noord. Daar willen we ondernemers in de zorg uit díe betreffende regio in contact brengen met regionale én nationale partijen. Dat zijn organisaties die zorginnovatoren kunnen ondersteunen in de doorontwikkeling van zorginnovaties.

Met wie wil jij aan tafel?

Om een zo mooi en passend mogelijk programma neer te zetten hebben we de input van jou als zorginnovator nodig. We zijn benieuwd met welke partijen jij aan tafel wil en waarom. Wij doen vervolgens ons uiterste best deze partijen uit te nodigen. Jouw antwoord invullen kan via onderstaande knop op deze pagina.

Save the date voor regio zuid

Het eerste Matchingevent van 2024 is al gepland. Ben je een zorginnovator en woonachtig in regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg)? Markeer dan woensdag 21 februari 2024 alvast in je agenda. Let op: aanmelden voor dit Matchingevent en de daarop volgende edities is op dit moment nog niet mogelijk. Houd hiervoor onze nieuwsbrief en LinkedIn in de gaten.