© Zorg voor innoveren

Home

Zorg voor innoveren is het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid en informeert, adviseert en verbindt zorginnovatoren. Wij bestaan uit vijf overheidspartijen die de krachten hebben gebundeld om ervoor te zorgen dat jouw innovatieproces succesvol verloopt. Heb je een vraag over jouw zorginnovatie? Ontvang advies op maat. Zin om te netwerken? Doe mee met onze inspirerende innovatiecafés. Financiële ondersteuning nodig? Wij bieden interessante regelingen.

Activiteiten

Nieuwe regelgeving medische toepassingen (MDR)

Op 26 mei 2021 is de nieuwe regelgeving voor medische hulpmiddelen van toepassing (MDR). Deze nieuwe verordening, die onder meer de veiligheid moet verbeteren, kan gevolgen voor je hebben als jouw innovatie valt in een van de categorieën van medische hulpmiddelen. Lees meer!

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie -

Innovatiecafé Duurzame bekostiging - de gemeente

Tijdens dit innovatiecafé laten een zorgorganisatie, ondernemer en gemeente zien hoe zij zo’n traject tot duurzame bekostiging samen hebben aangepakt en wat wel en niet goed ging. Meld je snel aan voor dit gratis leerzame innovatiecafé en krijg concrete handvatten, open de discussie en netwerk met collega’s in de zorg. Lees hier meer.

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Zoom

Nieuws

Meer nieuws