Home

Zorg voor innoveren is het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid en informeert, adviseert en verbindt zorginnovatoren. Wij bestaan uit vijf overheidspartijen die de krachten hebben gebundeld om ervoor te zorgen dat jouw innovatieproces succesvol verloopt. Heb je een vraag over jouw zorginnovatie? Ontvang advies op maat. Zin om te netwerken? Doe mee met onze inspirerende innovatiecafés. Financiële ondersteuning nodig? Wij bieden interessante regelingen.

Activiteiten

Data Driven Healthcare

Tijdens het congres op 25 mei komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden en netwerkzorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies wordt data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht. Kom je ons bezoeken? Wij zijn de hele dag aanwezig bij onze Zorg voor innoveren-stand. Bij ons kun je terecht voor al je vragen rondom zorginnovaties, subsidieregelingen en hulp bij implementatie- en opschaling. Meld je nu aan!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Jaarbeurs Utrecht

Innovatiecafé passende zorg

Op 30 juni heten we je van harte welkom op ons volgende innovatiecafé in samenwerking met Zorginnovatie.nl. Het thema waar we ditmaal bij stilstaan is passende zorg. Houd onze website en LinkedIn in de gaten, binnenkort maken we het programma bekend en kun je je gratis aanmelden.

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Bartholomeus Gasthuis Utrecht

Uitgelicht

Nieuws

Meer nieuws