Home

Zorg voor innoveren is het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid en informeert, adviseert en verbindt zorginnovatoren. Wij bestaan uit vijf overheidspartijen die de krachten hebben gebundeld om ervoor te zorgen dat jouw innovatieproces succesvol verloopt. Heb je een vraag over jouw zorginnovatie? Ontvang advies op maat. Zin om te netwerken? Doe mee met onze inspirerende innovatiecafés. Financiële ondersteuning nodig? Wij bieden interessante regelingen.

Activiteiten

Innovatiecafé passende zorg

Op 30 juni heten we je van harte welkom op ons volgende innovatiecafé in samenwerking met Zorginnovatie.nl. Het thema waar we ditmaal bij stilstaan is passende zorg. Tijdens dit gratis innovatiecafé vertellen verschillende zorginnovatoren over hoe hun innovatie voldoet aan passende zorg, hun lessons learned en delen ze tips en tricks over hun business case. Hoe zorg je voor de juiste zorg op de juiste plek? Hoe organiseer je een buurt gedreven integrale aanpak? En: hoe sluit de ontwikkeling van technologie aan bij het thema passende zorg? Lees snel verder voor het complete programma en meld je aan!

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Bartholomeus Gasthuis Utrecht

Matchingevent

Samen met Zorginnovatie.nl organiseren we een matchingevent voor ondernemers in de zorg. Het doel is jou in contact te brengen met relevante partijen die jou kunnen ondersteunen in de doorontwikkeling van jouw innovatie! Met wie wil jij om tafel? Dat kun je laten weten in dit formulier. Het programma en het aanmeldformulier zullen later bekend worden gemaakt.

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Utrecht

Uitgelicht

Nieuws

Meer nieuws