Ronde 2 Training tot digicoach nu geopend!

Ronde 2 van de subsidieregeling Training tot digicoach staat open voor aanvragen. Wil jij binnen jouw zorgorganisatie een of meerdere medewerkers opleiden tot digicoach? Bekijk dan snel of deze regeling iets voor jouw organisatie is.

Update: deze regeling is vroegtijdig gesloten.

training tot digicoach
©Zvi

Vergroten van de digivaardigheid

Het doel van deze regeling is om de digivaardigheid van zorgmedewerkers te vergroten. Door eigen medewerkers op te leiden tot digicoach kunnen zij collega’s verder helpen met digitale vragen. Een digicoach herkent collega’s met beperkte digitale ervaring en kan hen wegwijs maken in de digitale wereld.

Randvoorwaarden voor de training

  • Alleen aanbieders van zorg en/of ondersteuning (Wmo 2015, Zvw, Wlz, Jeugdwet) en aanbieders van forensische zorg kunnen een aanvraag indienen.
  • Per organisatie kan er maximaal één voucher worden aangevraagd. Deze voucher geeft het recht om minimaal één tot maximaal vier medewerkers op te leiden. 
  • De training bestaat uit twee trainingsdagen en vier tot zes intervisiemomenten. In de subsidieoproep vind je meer informatie over de planning van de trainingsdagen. 
  • Organisaties die in ronde 1 een voucher hebben ontvangen, zijn uitgesloten van deelname in ronde 2. Dit wordt gecontroleerd op basis van het KVK-nummer.
  • Deze regeling is ingericht volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per ronde is een voucherplafond ingesteld, als dit plafond is bereikt voor de uiterste deadline dan sluit de ronde voortijdig.

Is deze oproep iets voor jouw organisatie? Dien dan nu een aanvraag in! In de subsidieoproep staan alle voorwaarden uitgebreid beschreven. Ook vind je hier terug hoe je een aanvraag kan doen. Uiterste deadline van de ronde is dinsdag 30 maart 2021, 14:00 uur. Deze ronde is vroegtijd gesloten.