Data Slimme Zorg Estafette 2022 bekend

Ook volgend jaar staan slimme zorg en innovatie weer een maand lang centraal tijdens de Slimme Zorg Estafette! Van 31 januari t/m 25 februari 2022 worden elke week in een andere regio allerlei activiteiten georganiseerd rondom slimme zorg.

Beeld: ©Slimme Zorg Estafette

Ben je er ook weer bij? Noteer dan de volgende data in je agenda:

  • Regio oost (Overijssel, Gelderland, Flevoland): 31 januari t/m 4 februari
  • Regio west (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht): 7 t/m 11 februari
  • Regio noord (Groningen, Friesland, Drenthe): 14 t/m 18 februari
  • Regio zuid (Zeeland, Noord-Brabant, Limburg): 21 t/m 25 februari

Meer info volgt

Net als tijdens de vorige editie zijn alle (zorg)organisaties in verschillende domeinen weer welkom om iets te organiseren en daarmee aan te sluiten bij de Estafette. Je zult Zorg voor innoveren ook voorbij zien komen. Vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wordt een landelijke (digitale) begin- en eindbijeenkomst georganiseerd.

Bekijk hier een sfeerimpressie van vorig jaar.