Bezoek ons tijdens de Zorg & ICT vakbeurs

Van 2 tot en met 4 november is Zorg voor innoveren aanwezig bij vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs, Utrecht. Heb je een vraag over jouw zorginnovatie? Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Zin om te netwerken? Kom langs en ontmoet ons daar! 

©Zorg&ICT

De beurs staat met het thema ‘Keep up the change’ in het teken van relevante ICT-oplossingen en technologieën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Zorg voor innoveren is aanwezig met een stand. Ook verzorgen we een sessie over ‘Eerste hulp bij implementatie en opschaling’ op woensdag 3 november van 14.30 – 15:00 uur.

Eerste hulp bij implementatie en opschaling

Tijdens deze sessie vertellen we meer over de meest voorkomende valkuilen bij implementatie- en opschalingsprocessen in de zorg. Heb jij vanuit jouw zorgorganisatie een vraag over implementatie of opschaling, of wil je als ondernemer advies over je volgende stap? Kom dan naar deze sessie en we helpen je een stap verder!

Enthousiast? Schrijf je in!

Je kunt je gratis registreren via de website van Zorg & ICT.

Hopelijk tot dan!