Bezoek ons bij de ICT&health openingsmanifestatie op 9 mei!

Ben jij geïnteresseerd in slimme zorginnovaties, zorgtechnologie én duurzame samenwerkingen? Kom dan naar de ICT&health Openingsmanifestatie en bezoek de stand waar wij namens ZonMw samen met het programma Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) de hele dag te vinden zijn. Hier kun je terecht met al je vragen over zorginnovatie en digitale zorg. Daarnaast verzorgen Félicie van Vree van Basalt en Pim Ketelaar van VitaValley een sessie over geleerde lessen uit drie jaar SET. 

Beeld: ©ZonMw

Sessie geleerde lessen drie jaar SET

Zorgaanbieders en financiers zijn met behulp van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) op grote schaal aan de slag met het implementeren van e-health. Maar wat levert dit nu op? En wat kunnen anderen hiervan leren? Pim Ketelaar deelt vanuit VitaValley de belangrijkste geleerde lessen en resultaten van 3 jaar SET en SET-up. Daarnaast geeft Félicie van Vree inzicht in de aanpak van en ervaringen met het SET-project van Basalt, die als eerste SET-subsidie ontving en al hele mooie resultaten geboekt heeft.

De ICT&health openingsmanifestatie vindt plaats op maandag 9 mei 2022 in Amare in Den Haag. Het evenement zelf duurt van 9.00-19.00 uur, de sessie is van 12.20-12.50 uur. Kom je ons bezoeken? Aanmelden kan via deze link.