Ziekenhuisinnovatie in 12 open deuren

Innoveren in de zorg, daar komt nogal wat bij kijken. De Nederlandse gezondheidszorg staat met een toenemende zorgvraag en afname aan arbeidscapaciteit voor grote uitdagingen. Innovaties worden steeds vaker ingezet om de zorg efficiënter en daarmee toekomstbestendiger te maken. Maar we zijn er nog niet! Innov(r)aag heeft daarom het rapport “Ziekenhuisinnovatie in 12 open deuren” opgesteld. Hierin worden ervaringen uit de praktijk gedeeld over hoe je kunt innoveren in de zorg. Doe er je voordeel mee!

Kaft van het rapport Ziekenhuisinnovaties in 12 open deuren
Beeld: ©Innov(r)aag

Marcel Wilschut, Jos Knaapen en Ralph Bouman spraken met diverse start-ups en scale-ups over innoveren in de zorg. Over wat wel en niet werkt, financiering, wet- en regelgeving etc. Deze gesprekken resulteerde in “een overzicht met deuren, die zij met liefde open hebben gezwaaid”. Bekijk hier het rapport ‘Ziekenhuisinnovatie in 12 open deuren’ van Innov(r)aag.