Heb jij het webinar ‘Veranderkracht: Technologische innovatie, hoe krijg je ze mee?’ gemist tijdens de Slimme Zorg Estafette afgelopen februari? Goed nieuws! Wegens groot succes organiseert VitaValley, de ondersteuningsorganisatie van de Stimuleringsregeling E-health Thuis, het webinar nóg een keer. Dit doen zij samen met het Vliegwiel, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn en RegioPlus. Ben jij erbij?

Dit webinar gaat in op het voeren van het gezonde gesprek over technologie in zorg en welzijn. Experts vertellen onder andere over het herkennen en aanpakken van weerstand én het bespreken van digitalisering en technologische innovaties met medewerkers, cliënten en patiënten.  

Voor wie?

Ben jij leidinggevende en wil je de veranderkracht in jouw team of organisatie vergroten? Of ben je projectleider of adviseur met een passie voor innovatie? Schrijf je dan in voor deze leuke interactieve sessie en laat je inspireren. 

Wanneer?

Enthousiast?

Meld je aan voor het webinar ‘Veranderkracht: Technologische innovatie, hoe krijg je ze mee?’ of lees voor meer informatie het verslag van de Slimme Zorg Estafette op de website van ZonMw.