Digitale zorg is de toekomst. Maar hoe pak je dat binnen jouw zorginstelling precies aan en misschien nog wel belangrijker: welke regelingen zijn er eigenlijk die de implementatie van digitale zorg kunnen vergemakkelijken? Zorg van Nu heeft hun handig overzicht van regelingen in de vorm van een regelingenwaaier geĆ¼pdatet. Een fijn overzicht waarin meteen duidelijk is welke subsidies wellicht interessant kunnen zijn voor jou.

De regelingenwaaier van Zorg van NuĀ  komt je misschien bekend voor. Dat kan kloppen. Al eerder kon je bij hen terecht voor een overzicht van financiĆ«le regelingen die een extra impuls geven aan het gebruik van innovaties in de zorg. Deze waaier is nu weer helemaal up-to-date met in totaal 18 mooie regelingen. Daaronder vallen onder andere onze bekende regelingen zoals de regeling Implementatie- en opschalingscoachingĀ  en de voucherregeling Training tot digicoach .

De beste vorm van financiering voor jou

Het doel van deze regelingenwaaier is om zorgaanbieders te helpen bij hun zoektocht naar de regeling die het best aansluit bij hun behoeftes. Zorg van Nu, een initiatief van het ministerie van VWS, is van mening dat de inzet van nieuwe technologie kan helpen om een idee te vertalen naar de praktijk. Vaak is niet duidelijk hoe en of hier financiƫle middelen voor nodig zijn.

Deze waaier maakt in een oogopslag duidelijk wat het doel is van de regeling, wie een aanvraag kunnen indienen, welke financiering beschikbaar is en wat de looptijd ervan is. Benieuwd naar alle regelingen in de waaier? Je bekijkt hem hier.