De derde ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching Ouderen Thuis van Zorg voor innoveren is vandaag om 14.00 uur gesloten. Het is daarom niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen.

Aanvraag ingediend, maar nog geen bericht?

ZonMw is momenteel druk bezig met het beoordelen van de ontvangen aanvragen. Uiterlijk 18 juni 2024 ontvang je een bericht over je subsidieaanvraag.

Hoe kan Zorg voor innoveren jou helpen?

Naast de subsidie Implementatie- en opschalingscoaching biedt Zorg voor innoveren nog meer ondersteuningsmogelijkheden. Wij zijn het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid voor zorginnovatoren. Op onze website vind je een kennisbank met informatie over het innovatieproces en een loket waar je direct je vraag over je zorginnovatie aan ons kan stellen. Samen met de vijf overheidspartijen achter Zorg voor innoveren proberen wij jouw vraag te beantwoorden, en als wij het zelf niet kunnen gaan we op zoek naar iemand die dat wel kan. Op deze manier kom je altijd een stapje verder.

Volg ons op LinkedIn en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle updates rondom onze regelingen.