Ronde 3, tevens de laatste ronde, van de subsidieregeling Training tot digicoach staat open voor aanvragen. Wil jij binnen jouw zorgorganisatie een of meerdere medewerkers opleiden tot digicoach? Dien dan nu je aanvraag in.Let op: wegens een overweldigend aantal aanvragen is de derde en laatste ronde voortijdig gesloten.

Het doel van deze regeling is om de digivaardigheid van zorgprofessionals/zorgverleners te vergroten. Door eigen medewerkers op te leiden tot digicoach kunnen zij collega’s verder helpen met digitale vragen. Een digicoach herkent collega’s met beperkte digitale ervaring en kan hen wegwijs maken in de digitale wereld.

Populaire regeling

Deze voucherregeling is ingericht volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per ronde is een maximum aantal vouchers beschikbaar, als dit voucherplafond is bereikt wordt de ronde (voortijdig) gesloten. We raden daarom iedereen aan om niet te wachten tot het laatste moment met aanvragen.

Randvoorwaarden

De voorwaarden van de subsidieoproep zijn hetzelfde gebleven als die van ronde 2. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij gezet:

1.    Wat gaat de rol van de digicoach zijn in de organisatie?
2.    Wat is de toegevoegde waarde van de digicoach?
3.    Hoe wordt de rol van de digicoach geborgd na de training?

Een volledig overzicht van alle voorwaarden vind je terug in de subsidieoproep die op de website van ZonMw is gepubliceerd. De uiterste deadline voor indieningen is 22 juni 2021 om 14.00 uur, tenzij het voucherplafond eerder is bereikt.

Let op: wegens een overweldigend aantal aanvragen is de derde en laatste ronde voortijdig gesloten.

Wil je geen enkele update missen over onze regelingen? Volg ons dan op LinkedIn en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief!