Op dinsdag 1 juni 2021 om 14.00 uur opent de derde en laatste ronde van de regeling Training tot digicoach. Het voucherplafond van ronde 2 werd binnen 24 uur (!) bereikt en we verwachten dat ronde 3 nogmaals erg populair zal zijn. Wil je je kans op een succesvolle aanvraag vergroten? Lees dan snel wat je nu al kan doen om je aanvraag voor te bereiden.

De Training tot digicoach is bedoeld om zorgprofessionals/zorgverleners uit de eigen organisatie op te leiden tot digicoach. Zij kunnen vervolgens collega’s met digitale vragen verder helpen en daarmee de digivaardigheid in de zorg vergroten.

Populaire regeling

Deze voucherregeling is ingericht volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per ronde is een maximum aantal vouchers beschikbaar, als dit voucherplafond is bereikt wordt de ronde (voortijdig) gesloten. We raden daarom iedereen aan om niet te wachten tot het laatste moment met aanvragen.

Wat kan ik verwachten van ronde 3?

De voorwaarden van de subsidieoproep zijn hetzelfde gebleven als die van ronde 2. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rij gezet zodat jij je aanvraag al zo ver mogelijk kan voorbereiden:

  1. Wat gaat de rol van de digicoach zijn in de organisatie?
  2. Wat is de toegevoegde waarde van de digicoach?
  3. Hoe wordt de rol van de digicoach geborgd na de training?

Een volledig overzicht van alle voorwaarden vind je terug in de subsidieoproep die op 1 juni 2021 op de website van ZonMw wordt gepubliceerd. Vanaf 14.00 uur die dag kan worden ingediend tot 22 juni 2021, tenzij het voucherplafond eerder is bereikt. 

Wil je geen enkele update missen over onze regelingen? Volg ons dan op LinkedIn en schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief!