Ben jij ge√Įnteresseerd in slimme zorginnovaties, zorgtechnologie √©n duurzame samenwerkingen? Kom dan naar de ICT&health Openingsmanifestatie en bezoek de stand waar wij namens ZonMw samen met het programma¬†Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) de hele dag te vinden zijn. Hier kun je terecht met al je vragen over zorginnovatie en digitale zorg.¬†Daarnaast verzorgen F√©licie van Vree van Basalt en Pim Ketelaar van VitaValley een sessie over geleerde lessen uit drie jaar SET.¬†

Sessie geleerde lessen drie jaar SET

Zorgaanbieders en financiers zijn met behulp van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) op grote schaal aan de slag met het implementeren van e-health. Maar wat levert dit nu op? En wat kunnen anderen hiervan leren? Pim Ketelaar deelt vanuit VitaValley de belangrijkste geleerde lessen en resultaten van 3 jaar SET en SET-up. Daarnaast geeft Félicie van Vree inzicht in de aanpak van en ervaringen met het SET-project van Basalt, die als eerste SET-subsidie ontving en al hele mooie resultaten geboekt heeft.

De ICT&health openingsmanifestatie vindt plaats op maandag 9 mei 2022 in Amare in Den Haag. Het evenement zelf duurt van 9.00-19.00 uur, de sessie is van 12.20-12.50 uur. Kom je ons bezoeken? Aanmelden kan via deze link.