Op 6 januari 2021 opent de derde ronde van de Implementatie- en opschalingscoaching. Een regeling waarmee je coaching kan aanvragen bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk. De ronde is nog niet geopend, maar wat kan je nu alvast doen om je aanvraag voor te bereiden?

Het doel van de regeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties. Met de inhuur van een implementatie- of opschalingscoach kunnen zorgorganisaties en ontwikkelaars van een innovatie (in samenwerking met een zorgorganisatie) een stap zetten in het implementatie- of opschalingsproces.

Op woensdag 6 januari 2021 opent alweer ronde 3. Om snel te kunnen starten met het coaching traject kan je als aanvrager al een aantal zaken voorbereiden. Hieronder geven we wat tips:

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rond de Implementatie- en opschalingscoaching regeling of de andere financiĆ«le ondersteuningsmogelijkheden binnen Zorg voor innoveren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbriefĀ en volg ons op LinkedIn.