Zorginnovatoren opgelet: op donderdag 4 april is het weer tijd voor het gratis InnovatiecafƩ van Zorg voor Innoveren en Zorginnovatie.nl! Dit keer staat het innovatiecafƩ in het teken van het thema duurzaamheid in de zorg. Dat de zorg impact heeft op het milieu is bekend, maar hoe kunnen we samen de zorgsector duurzamer maken?

Verduurzaming van de zorg is een gezamenlijke uitdaging. In de Green Deal Duurzame Zorg 3.0 zijn daarom afspraken gemaakt tussen de overheid, zorgorganisaties, banken, brancheorganisaties en zorgverzekeraars. De Green Deal Duurzame Zorg bestaat uit 5 themaā€™s: gezondheidsbevordering, kennis en bewustwording, CO2-uitstoot, circulair werken en medicatie. De gestelde doelen dragen bij aan een transformatie van de zorgsector waarin de impact op het milieu minimaal is.

Wat gaan we doen?

Door het delen van relevante kennis en ervaring willen wij een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen en verspreiden van duurzame zorginnovaties. Laat je inspireren door praktijkvoorbeelden en geleerde lessen over duurzaam innoveren in de zorg. Daarnaast is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en om te netwerken.

Waar en wanneer?

Kom je ook?

Noteer deze datum alvast in je agenda, want het wordt een inspirerende middag vol innovatieve ideeƫn en netwerkmogelijkheden.

Let op: aanmelden is nog niet mogelijk. De sprekers worden binnenkort bekendgemaakt. Houd hiervoor onze nieuwsbrief en LinkedIn in de gaten.