Wie zijn wij en waarvoor kan je bij ons terecht?

Zorg voor innoveren helpt zorgvernieuwers op weg. Zo kunnen zij het innovatieproces van idee tot toepassing zelfstandig en snel doorlopen. Zorg voor innoveren is een samenwerking tussen Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Zorgautoriteit, het ministerie van VWS en ZonMw.

Deskundig antwoord

Heb je een vraag? Of loop je ergens tegenaan? Deskundigen van het Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Zorgautoriteit, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ZonMw denken met je mee en geven antwoord op jouw vraag. Als dat nodig is worden daarbij externe organisaties ingeschakeld.

Informeren

Zorg voor innovatie informeert je over hoe je jouw innovatie snel kunt toepassen en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Op onze website vind je praktische informatie over belangrijke onderwerpen en antwoorden op jouw vragen over het zorginnovatieproces. Je vindt op onze website bijvoorbeeld dossiers over financiering en implementatie.

Netwerkbijeenkomsten

Zorg voor innoveren organiseert een paar keer per jaar een netwerkbijeenkomst. Daar bespreken we actuele thema’s en casussen op het gebied van zorginnovatie. De bijeenkomsten bieden volop gelegenheid met elkaar in discussie te gaan, ervaringen te delen en te netwerken.