Over ons

Wie zijn wij en waarvoor kan je bij ons terecht?

Zorg voor innoveren

Informeert

Wij informeren je over hoe je jouw innovatie snel kunt toepassen en hoe wij je daarbij kunnen helpen. Op onze website vind je praktische informatie over belangrijke onderwerpen en antwoorden op jouw vragen over het zorginnovatieproces. Neem een kijkje in de kennisbank waarin je dossiers terugvindt over bijvoorbeeld financiering en implementatie.

Adviseert

Heb je een vraag? Of loop je ergens tegenaan? Wij denken met je mee en geven antwoord op jouw vraag. Weten we het antwoord niet of kunnen wij je niet verder helpen? Dan zoeken we iemand die dat wel kan en brengen wij jullie in contact. Op deze manier word je altijd verder geholpen! Stel je vraag aan ons via het digitale contactformulier.

Verbindt

Wij organiseren netwerkbijeenkomsten. Daar bespreken we actuele thema’s en casussen op het gebied van zorginnovatie. De bijeenkomsten bieden volop gelegenheid met elkaar in discussie te gaan, ervaringen te delen en te netwerken. In onze agenda vind je terug wanneer deze netwerkbijeenkomsten zijn en op welke andere bijeenkomsten je ons kan vinden.

Daarnaast bieden we ook verschillende financieringsmogelijkheden aan. Bekijk onze financieringspagina welke regeling bij jouw situatie past.

Centraal aanspreekpunt vanuit de overheid

Zorg voor innoveren is een samenwerking tussen vijf overheidsorganisaties:

  • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
  • Zorginstituut Nederland
  • Nederlandse Zorgautoriteit
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
  • ZonMw